Man kan danne sig et godt indtryk ved at læse om vores efterskole, men oftest er det bedst selv at komme forbi og se/opleve, hvordan det er at være elev på Sdr. Bork Efterskole. Du kan komme til en fremvisning og en rundtur på Sdr. Bork Efterskole, og få en snak om, og indblik i hvad det vil sige at være Sdr. Bork Efterskole elev.

Vi vil se frem til at møde dig. Det eneste du skal gøre er at kontakte skolens kontor enten pr. telefon eller mail(se nedenstående). På den måde kan vi planlægge en rundtur på efterskolen når du kan, og du kan få et indblik i skolens hverdag.

Skolens kontor på 75 28 00 16

eller mail: info@sdrborkefterskole.dk

Særlige tiltag på Sdr. Bork Efterskole

Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag foregår hvert år den sidste søndag i september klokken 13.00 til 17.00, hvor alle efterskoler i hele landet holder åbent hus.

Her kan du komme og danne dig et indtryk af skolens dagligdag og opleve efterskoleånden på nærmest vis. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have med kaffe og lidt godt til ganen.

Næste Efterskolernes Dag er 24. september 2017, 13.00-17.00.

Efterskolernes Aften

På Efterskolernes Aften er der åbent hus på efterskoler i hele landet. Efterskolernes Aften foregår hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00.

Til Efterskolernes Aften har du en særlig mulighed, for at danne dig et indtryk af skolens aften aktiviteter og hygge på egen hånd. Vi står klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have med kaffe og lidt godt til ganen.

Næste Efterskolernes Aften er 10. januar 2018, 18.00-21.00.

Special Efterskolernes Dag

Special Efterskolernes Dag er en særlig begivenhed, hvor alle special efterskoler holder åbent hus. Vi giver dig en unik mulighed, hvor du kan opleve dagligdagen og efterskoleånden på Sdr. Bork Efterskole. Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have samt se flere af de forskellige valgfag. Der vil blive serveret lidt godt til ganen.

Næste Special Efterskolernes Dag er mandag d. 26. marts 2018 fra kl. 13 til 17

Vi glæder os til at møde dig 🙂

____________________

Skulle du have nogle spørgsmål, skal du være hjertelig velkommen til ringe til skolens kontor, der står klar til at besvare dine spørgsmål.