IMG_0177 venskab for livet

Meget mere end skole

At gå på efterskole er mere end bare timer i dansk, engelsk og matematik. På Sdr. Bork Efterskole lægger vi stor værdi i venskaber, og tror på, at en stor del af livet handler om at lære at være sammen med andre mennesker, have det sjovt og nyde fælles

IMG_4193 livet som elev

Jeg fik to gode år på Sdr. Bork Efterskole og lærte rigtig meget. Jeg fik at vide, at jeg havde rykket mig et godt stykke fagligt. Jeg fik nye venner, som havde nogle af de samme problemer som mig…vi havde nogle helt fantastiske lærere, som var der for os hele tiden. Jeg vidste ikke, hvem jeg var da jeg kom på efterskolen, og havde det skidt derhjemme, hvilket gik meget ud over min familie. Efter bare et par måneder på efterskolen fik min mor en glad og tilfreds pige hjem – og mine søskende en TRÆT, men smilende søster hjem. Det havde de manglet i mange år. Jeg lærte mange ting om livet på Sdr. Bork Efterskole.

IMG_5562 livet som elev

Jeg fandt en ro i mig selv. Jeg fik nogle venner som jeg aldrig vil glemme. Jeg har mange minder fra skolen. Jeg kan huske det første år jeg var der, hvor jeg ene pige var med en bunke af drengene, og vores lærer Karsten, i Tinglev og køre Gokart mod en anden skole. Jeg fik ros, fordi jeg kørte fra de andre drenge. Jeg husker også særligt de to skoleture jeg var med på. Det første år i Holland og året efter i Tyrkiet.

Jeg har aldrig kunnet lide at gå i skole, men om morgenen på efterskolen så glædede jeg mig til at komme i gang. Jeg elskede alle mine fag deroppe. Det jeg gik mest op i var dog matematikken. Det første år var jeg ikke så god, men det andet år havde jeg rykket mig, og var kommet et hold længere op. Jeg fik rigtig meget støtte, særligt af Jakob, og jeg lærte så meget, og jeg har brugt det rigtig meget siden hen.

IMG_0987 livet som elev

Du kan få dit livs oplevelse på Sdr. Bork Efterskole og du kommer i trygge hænder. Der sker mange ting på efterskolen, og så er det ikke en helt almindelig efterskole som så mange andre. Det er den bedste efterskole, man får nye venner og der er nogle dejlige lærere der altid er til at tale med. Det er en lille efterskole med masser af liv, og når du er færdig deroppe får du så meget med hjem som du aldrig vil glemme.

Sdr. Bork Efterskole kan give dig det skub videre i livet du behøver – du lever kun én gang, og tingene skal prøves – det hjælper efterskolen dig med.

– Karoline Vels Westphal, elev 2009-2011