MG_2626.jpg

Man kan danne sig et godt indtryk ved at læse om vores efterskole, men oftest er det bedst selv at komme forbi og se/opleve, hvordan det er at være elev på Sdr. Bork Efterskole. Du kan komme til en fremvisning og en rundtur på Sdr. Bork Efterskole, og få en snak om, og indblik i hvad det vil sige at være Sdr. Bork Efterskole elev.

Vi vil se frem til at møde dig 🙂 Det eneste du skal gøre er at kontakte skolens kontor enten pr. telefon eller mail(se nedenstående). På den måde kan vi planlægge en rundtur på efterskolen når du kan, og du kan få et indblik i skolens hverdag.

Skolens kontor på 75 28 00 16

eller mail: info@sdrborkefterskole.dk

Skulle du have nogle spørgsmål, skal du være hjertelig velkommen til ringe til skolens kontor, der står klar til at besvare dine spørgsmål.

Husk at du kan klikke dig rundt i menuen til venstre for at se prisen på et ophold, information om det økonomiske, støttemuligheder og for at beregne den aktuelle pris på et ophold på Sdr. Bork Efterskole.

(rundturen er selvfølgelig helt uforpligtende)