Vi søger en rengøringsassistent til en kristen specialefterskole

Stillingen lyder på 25-30 timer ugentligt senest pr. 1. september 2019 eller tidligere med mulighed for oplæring.

Vi forventer:

At du er struktureret og kan planlægge en dag/uge så områderne nås. Selv se behov der måtte være.

En fleksibel medarbejder der forstår, at vi på en travl efterskole kan opleve ændringer i hverdagen og at dette kan medføre ændringer i dagsrytmen. At der kan opstå pludselige behov, som skal prioriteres først.

Frisk på at arbejde på en specialefterskole hvor eleverne har udfordringer og anderledes behov end på en almen efterskole. Dette sætter også sit præg på de fysiske rammer.

Du har lyst til at indgå i et team sammen med køkkenet og Den daglige ledelse, hvor vi sammen løbende planlægger, tilrettelægger og justerer opgaverne i rengøringen.

Sdr. Bork Efterskole er en kristen skole. Vores kristne værdigrundlag og menneskesyn præger vores hverdag. Vi har plads til 72 elever og er 31 ansatte.

Opgaverne er: Rengøring på skolens fællesområder (klasselokaler, dagligstue, spisesal, lærerværelser, kontor, aula, toiletter ol.) Eleverne gør selv rent på deres værelser, gange og toiletter. I uger eller på dage hvor eleverne har anderledes undervisning eller skoletur kan der være elevområder, som også skal have en kyndig omgang rengøring og hvor fælles områderne så gemmes eller nedprioriteres.

Det er også et ønske at du har ansvaret for skolens grønne planter ude og inde og at du tilser/ordner/fornyer de blomsterkummer og få blomsterbede som skolen har.

Der er ansøgningsfrist mandag den 19. august 2019 hvorefter der bliver indkaldt til evt. ansættelsessamtale. Ansøgning fremsendes på mail til info@sdrborkefterskole.dk

Den daglige ledelse

Forstander, Brian Friis Jørgensen og Viceforstander, Pernille Jørgensen

Hent opslaget som pdf her