_MG_3074

Motion og sundhed er et spændende blandingsfag for dig, som er frisk på at bevæge dig og samtidigt have fokus på de andre aspekter ved et sundt liv. Motion og sundhed sætter fokus på din fysiske og psykiske sundhed gennem fysisk udfoldelse, ernæring, anatomi og fysiologi.

Der er også mulighed for indflydelse på timerne, hvor du som elev har chancen for at komme med forslag til aktiviteter.Samtidigt er det vigtigt, at faget er sjovt og spændende, så det skaber glæde hos den enkelte, og giver mulighed for at træffe det sunde valg i fremtiden. Timerne foregår både på skolen og i nærområdet, hvor der bliver prøvet forskellige tinger er også mulighed for indflydelse på timerne, hvor du som elev har chancen for at komme med forslag til aktiviteter.